Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Bevrijdingsconcert van GMZ: een nieuwe traditie

Algemeen

ZWOLLE - Het Groot Mannenkoor Zwolle (GMZ) geeft op 5 mei 2023 om 19.30 uur een bevrijdingsconcert in de Plantagekerk. In de geest van meerdere activiteiten die dag in Zwolle is het concert vrij toegankelijk.

Na de lastige coronaperiode vormde het succesvolle kerstconcert in de Dominicanenkerk op 22 december 2022 nog een hoogtepunt voor het koor. Onder het motto ‘Ontdek Je Stem’ hield het koor de afgelopen maanden een succesvolle zangclinic, waaraan Marco Bakker zijn medewerking verleende. Het leverde GMZ een behoorlijk aantal nieuwe aanmeldingen op voor het lidmaatschap. Deze zangers werden uiteraard van harte welkom geheten en samen met hen wordt wekelijks op de maandagavond hard gerepeteerd in de Weijenbelt in Berkum. Onder leiding van haar dirigent Jeroen Hulshof zal GMZ namelijk ook in 2023 weer een aantal fijne concerten verzorgen.

Het Bevrijdingsconcert op 5 mei moet de start vormen van een jaarlijks terugkerend GMZ-bevrijdingsconcert en daarmee van een nieuwe traditie.Het koor nodigt Zwollenaren graag uit bij deze bijzondere uitvoering aanwezig te zijn in de Plantagekerk. 

Gerard Meijeringh

Afbeelding
Schilderkwast brengt jonge mantelzorgers aan de praat Algemeen 18 uur geleden
Frame uit de film met Ilse Lenstra en Sijmen de Jong (r).
Korte film 'Niemand Weet' door Zwolse filmmakers wint groots bij 48 Hour Filmproject en gaat naar wereldfinale in Seattle Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Broodje in de oven leidt tot rookontwikkeling in de Vechtstraat Algemeen gisteren
Zone.college organiseert ‘Het Voorlichtingsgesprek’ voor onder meer brancheopleidingen en deeltijdopleidingen.
'Het Voorlichtingsgesprek' op dinsdag 11 juni bij Zone.college Algemeen 17 mei, 13:13
Huidige podcast host Annelynn en voormalig podcast host Sjoerd samen op de foto.
De podcast Gedachtebaas is genomineerd voor de landelijke 'Helemaal Humanitas Prijs'! Jij kan stemmen! Nieuws Ingezonden 17 mei, 12:20
De Mannenschuur maakte gebruik van het VSBfonds.
Speeddaten met VSBfonds voor financiering sociale projecten in Overijssel Algemeen 17 mei, 09:30