• Alles
 • (1)
  Natuur
 • (1)
  Sport
 • (3)
  Lezingen
 • (5)
  Film

Start leesgroep kunstgeschiedenis Zwolle

tuesday 27 october 14:00 uur

Arjanneke van den Berg

Hebt u juist nu, in deze coronaperiode, de tijd om u te verdiepen in kunstgeschiedenis en kunstbeleving? En heeft u de behoefte om uw leeservaring met anderen te delen in een kleine groep? Word dan lid van een Senia-leesclub. Uiteraard met inachtneming van de geldende regels.

In Zwolle start binnenkort een leesgroep kunstgeschiedenis. In de Bibliotheek Stadkamer is op dinsdagmiddag 27 oktober een informatiebijeenkomst voor mensen die het leuk vinden om over kunstgeschiedenis en kunststromingen te praten en met elkaar te bespreken.

Senia brengt mensen met interesse voor kunst bij elkaar. Op de website www.senia.nl staat meer informatie over de werkwijze en de kosten.

Praktische informatie

U bent van harte welkom op dinsdag 27 oktober om 14.00 uur in de Bibliotheek Stadkamer, Zeven Alleetjes 1a in Zwolle om kennis te maken met een leesgroep kunstgeschiedenis.

Er is plaats voor maximaal 8 personen, bij meer aanmeldingen wordt een tweede bijeenkomst georganiseerd. Daarom is in deze bijzondere tijd aanmelden verplicht. Dat kan via e-mail wilhelmien.kalter@senia.nl.


deel deze activiteit

Locatie

Stadkamer
Zwolle
Zeven Alleetjes 1a
8011cv


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.