Op het Lübeckplein wordt volop gesport.
Op het Lübeckplein wordt volop gesport. Gerlinde Schrijver

Cursus Visual Storytelling

zaterdag 6 februari 0:10 - 0:13

ZWOLLE – Stichting De Stad Verbeeldt in Zwolle start op 23 januari 2021 met vier ateliers Visual Storytelling voor wijkbewoners, amateurs, leerlingen en studenten. Na drie succesvolle edities in diverse wijken in Zwolle staan in 2021 de wijken Spoorzone, Hanzeland, Veerallee en Berkum, Wijthmen, Zalné, Herfte, centraal. Dit zijn de wijken die toegang geven tot de Binnenstad van Zwolle.

De deelnemers gaan aan de slag met een eigen beeldverhaal. Een vakkundige jury zal de selectie doen voor de expositie ‘De Stad Verbeeldt – Generation Z: what’s next?’

Deze expositie is te zien tijdens de IJsselbiënnale is in Zwolle, die van 18 juni t/m 19 september 2021 wordt georganiseerd tussen Doetinchem en Kampen.

Heb jij passie voor storytelling in fotografie, beeld en geluid? Doe dan mee met de cursus Visual Storytelling. Onder leiding van deskundige docenten, fotografen en beeldmakers leer je alles over visual storytelling en creëer je een eigen beeldverhaal over één van de gekozen Zwolse wijken.

Aanmelding en informatie ateliers: www.destadverbeeldt.nl/wijkprogramma-2020-2021

Voor meer informatie: www.destadverbeeldt.nl, Fieke van ’t Riet, programmamanager, 06 22218109, Facebook De Stad Verbeeldt, Instagram De Stad Verbeeldt.


Locatie