• Alles
  • (6)
    Workshops

Online lezing over de veiligheid

vrijdag 15 januari 20:15 uur

Foto aangeleverd door Defensie

Over de wereld… een lezing door Luitenant-generaal Martin Wijnen

Aangeboden door ZZUit, gratis te volgen via streaming

Te gast zal zijn de commandant der Landstrijdkrachten Martin Wijnen. Hij zal vertellen over de wereld van mannen en vrouwen in uniform, die zich inzetten voor de veiligheid. De veiligheid van u, van Nederland en van de wereld.

Dat veiligheid ook in ons eigen land relatief is ervaren we op dit moment, nu de COVID-19 crisis grote impact heeft. In deze tijd staan ook militairen vooraan met artsen en verplegers in de ziekenhuizen, coördineren samen met het Erasmus MC de spreiding van patiënten en zijn daar waar de civiele autoriteiten dat vragen.

Het verhaal van de generaal zal ook gaan buitenlandse gebeurtenissen zoals de Olympische Winterspelen in Rusland (2014) en in Zuid Korea (2018). Over samenleving in verandering. Over technologische vooruitgang enerzijds en ontwrichting anderzijds.

U kunt deze interessante lezing gratis vanuit huis volgen via streaming, waarbij ook vragen gesteld kunnen worden. ZZUit is blij u op deze manier weer een cultureel aanbod te kunnen doen, en trots de generaal te mogen ontvangen!

Tijdstip: 20.15 uur

Meer informatie en aanmelding: www.ZZUit.nl


deel deze activiteit

Locatie

Zwolle - Nederland
Zwolle
Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.