Afbeelding
Foto: Filmtheater Fraterhuis

Filmpremière : Boiling Point

donderdag 6 oktober 2022 20:30 t/m 22:00

In één take opgenomen rollercoaster-keukendrama over het zenuwslopende leven achter de schermen van een Londens toprestaurant.

Op de drukste avond van het jaar probeert de charismatische en veeleisende chef-kok Andy Jones in zijn populaire restaurant de balans te vinden tussen zijn professionele en persoonlijke problemen. Een verrassingsbezoek van de Voedsel- en Warenautoriteit zet het personeel op scherp terwijl het volgeboekte restaurant zich al begint te vullen met gasten. Andy probeert streng doch rechtvaardig zijn personeel door de chaotische avond met vaak lastige klanten te loodsen, terwijl alles waar hij zo hard voor heeft gewerkt op het spel komt te staan. Regisseur Philip Barantini maakt de kolkende gekte van een topkeuken tijdens spitsuur tastbaar. Het in één take opgenomen ‘Boiling Point’ neemt de kijker dan ook mee op een rollercoaster trip langs de stomende potten en pannen van de haute cuisine.

www.filmtheaterfraterhuis.nl