Afbeelding
Foto: Marjolein van der Burgt

Klankschaalmeditatie

vrijdag 25 november 2022 19:00 t/m 22:00

Op vrijdag 25 november geeft Marjolein van der Burgt van praktijk Levensverbinding om 19.00 uur en om 20.45 uur een klankschaalmeditatie. In de klankschaalmeditatie word je meegenomen op een innerlijke reis tijdens een geleide meditatie. Daarna kun je je laten onderdompelen in een zee van klanken en laten meevoeren naar een diepe geestelijke en lichamelijke ontspanning. Naast klankschalen gebruikt Marjolein ook andere instrumenten, zoals een ocean drum, rainstick en koshi.

Werking en effect
Klankschalen kunnen ons helpen om in balans te komen met onszelf en met onze omgeving. Het geluid en de trilling van de klankschalen hebben een ontspannend en helend effect op lichaam, geest en ziel.

De klank doordringt ons hele systeem tot op celniveau. Ons lichaam bestaat nl. voor zo’n 70% uit water. Alle weefsels en organen, waaronder de plaatsen waar zich blokkades bevinden, worden gemasseerd door de resonantie die de trilling van de klankschaal voortbrengt. Daardoor kan de energie weer gaan stromen, waardoor er balans ontstaat.

Marjolein sluit de klankschaalmeditatie af met een Koshi, een windgong. Een Koshi brengt harmonie, liefde, vrede en vreugde mee in je hart.

Investering: €15

Meer info en aanmelden: www.levensverbinding.nl/klankschaalmeditatie/  


Marjolein van der Burgt Marjolein van der Burgt is holistisch therapeut. Ze is in 2016 gestart met praktijk Levensverbinding in Zwolle om mensen te helpen bij lichamelijke en psychische klachten. Daarnaast geeft ze workshops en cursussen voor persoonlijke ontwikkeling en verdieping. Dit alles doet ze, omdat ze van mening is dat als mensen goed in hun vel zitten en bewust zijn, ze ook liefdevoller met elkaar en de aarde omgaan.

Meer informatie over Levensverbinding: www.levensverbinding.nl