Dreamhood Dance Grooves
Dreamhood Dance Grooves Foto: Image by StockSnap from Pixabay

‘Dreamhood Dance Grooves’ in ‘De Enk’

zaterdag 26 november 2022 21:00 tot donderdag 27 oktober 1:00

De veelzijdige artiest Luke Dreamhood timmert stevig aan de weg. Hij is aan een muzikale reis begonnen om zijn jeugddromen waar te maken.

Naast het produceren van zijn eigen nummers, het starten van de ‘Dreamhood Dance Grooves Radioshow’ op RTV Focus, donderdag en zaterdag avond van 23.00 tot 24.00 uur en het uitbrengen van tracks op het platenlabel ‘Angels In The Clouds’, zal Luke gaan optreden met de ‘Dreamhood Dance Grooves’.

De eerste ‘Dreamhood Dance Grooves DJ-Show’ zal plaatsvinden op zaterdag 26 november 2022, van 21.00 uur tot 1.00 uur in ‘De Enk’ aan de Enkstraat 67, 8012 VA te Zwolle. Omdat dit feest samengaat met de release van de Dreamhood EP ‘Dance Around The World’ (Four Edits Edition) is de toegang gratis.

Het publiek kan, naast de première van zijn nieuwe EP, rekenen op een avond vol nieuwe ‘Dance tracks’ van diverse artiesten, waarmee Luke zijn publiek wil meenemen op een mysterieus en spannend muzikaal avontuur. ’Het publiek zal bij mijn sets bijna geen korte fragmenten horen. Ik draai de tracks het liefst zoals de producenten het hebben bedoeld.’ Aldus Dreamhood over zijn persoonlijke DJ-stijl.

Wie een indruk wil krijgen van wat er die avond aan muzikale keuzes te verwachten zijn, kan vooraf luisteren naar de Radioshow op RTV Focus (Er zijn ook gemiste uitzendingen beschikbaar.) of zoeken naar de ‘RTV Focus Dance Grooves Radioshow’ speellijsten op Spotify. https://open.spotify.com/artist/6xQQ0MnPJ0YvpQS8ORoG42

Verder kan het platenlabel ‘Angels In The Clouds’ van Luke Dreamhood met trots melden dat in november twee versies van ‘Luke Dreamhood – Dance Around The World’ worden uitgebracht op compilatie cd’s van het Britse Label LW Recordings. De Original Mix is te beluisteren op Simply Dance, Vol. 05, de Extented Mix verschijnt op Dancefloor Destroyers, Vol. 12.

Iedereen liefhebber van dancemuziek is welkom om op zaterdag 26 november vanaf 21.00 uur ontspannen te komen swingen op de hedendaagse energieke ‘Dance’ beats. De nieuwe EP Luke Dreamhood – ‘Dance Around The World’ (Four Edits Edition) zal vanaf deze datum beschikbaar zijn op alle bekende streaming platforms. Een exclusieve preview van de nieuwe tracks is te vinden op het YouTube kanaal van Luke Dreamhood Music!

https://www.youtube.com/channel/UCG3FqBFyqfJCIdEhDvj1jLg