Afbeelding
Foto: Filmtheater Fraterhuis

Voorpremière: Bones and all

zondag 27 november 2022 19:15 t/m 21:25

Een opmerkelijk liefdesverhaal met een rauw randje over twee jonge mensen die op zoek zijn naar hun identiteit in het Amerika van de jaren ‘80.

De jonge vrouw Maren (Taylor Russell) reist door Amerika en is op zoek naar haar vader. Tegelijkertijd probeert ze te begrijpen waarom ze de onweerstaanbare drang heeft om iedereen die op haar verliefd wordt iets aan te willen doen, een verlangen dat ze niet kan controleren. Onderweg ontmoet ze de intense, dakloze Lee (Timothée Chalamet), die haar vergezelt en haar eerste liefde wordt... Deze originele film gaat over een onmogelijke liefde in extreme omstandigheden. Gebaseerd op de roman van Camille DeAngelis is dit een film over twee jonge mensen die op zoek zijn naar hun identiteit en schoonheid najagen in een wereld die niet kan verdragen wie zij zijn. Luca Guadagnino (‘Call me by your name’) won voor ‘Bones and All’ de Zilveren Leeuw voor Beste Regie in Venetië.

www.filmtheaterfraterhuis.nl