Ginette Veldman en Marijke Willems vormen samen Zinn
Ginette Veldman en Marijke Willems vormen samen Zinn Foto: Jennita Veenstra-Dunnink

inspiratiesessie Rust en Ruimte in je hoofd, huis en hart

zaterdag 10 december 2022 10:00 t/m 12:00

Loop je voortdurend jouw ‘ik moet nog’-lijstje achterna in plaats van dat je doet wat jij zelf graag wil? Lukt het jou maar niet om aandacht te besteden aan wat jij belangrijk vindt in je leven? 

Dan is onze inspiratiesessie iets voor jou! Wij, Marijke Willems (Mindful en Act coach) en Ginette Veldman (Mindful organizer) vormen samen Zinn. 

Zinn staat voor zin hebben in je dag, genieten van de kleine en grote dingen in je leven. En zin in de zin van wat is voor jou zinvol, waardevol, belangrijk. Hoe richt jij jouw leven meer in met dat wat voor jou waardevol is, met dat wat jou zin in jouw dag geeft?  

Zinn is er voor iedereen die last heeft van de waan van de dag en zich overweldigd kan voelen door alle prikkels. Wij helpen je graag om je bewust te worden van je eigen gedrag en jij jouw eigen wijsheid en inspiratie volgt zodat je meer plezier en zingeving ervaart in je leven en je werk.  

Heb je er ook zin in? 

Kom dan naar een van onze inspiratiesessies die we dit najaar organiseren. In de inspiratiesessie staan ontmoeten, delen en leren van en met elkaar centraal. We inspireren jou om minder te moeten zodat je meer rust en ruimte ervaart in je hoofd, huis en hart. 

Je gaat naar huis met inspiratie, inzichten en concrete tips.

Georganiseerd door Zinn: Marijke Willems (Mindful en Act coach) en Ginette Veldman (Mindful organizer) 

Data: 15 november van 19:30-21:30 of 10 december van 10:00 – 12:00 uur.

Locatie: centrum Zwolle

Kosten: 25 euro incl. oefeningen, koffie, thee en iets lekkers.

Meld je aan via: contactmetzinn@gmail.com