walking football dames in actie
walking football dames in actie Sportservice Zwolle

Walking football voor vrouwen

woensdag 10 augustus 10:00 - 11:00

Wij, een groepje gezellige vrouwen (55+) uit Zwolle, doen aan Walking Football en zoeken versterking. Voetbalervaring is niet noodzakelijk. Iedere woensdag van 10.00-11.00 uur zijn wij te vinden op het Jo van Marle Sportpark, Landsheerlaan Zwolle Zuid. Aansluitend drinken we nog een kop koffie. Walking Football is een zeer laagdrempelige manier om lekker een balletje te trappen en in beweging te zijn, met een zeer laag risico op blessures. Daardoor is het zeer geschikt voor de “oudere jongere”. We hebben een gemotiveerde trainer, die ons de beginselen van het voetbal aanleert. Daarnaast is gezelligheid een belangrijk thema. Komt u ons team versterken? U bent van harte welkom. Aanmelden is niet nodig.

Locatie