Valentijnsconcert met liefdes poëzie door kwintet “Dwarl” in de Theodora Kapel

zondag 12 februari 2023 14:30 t/m zondag 12 maart 17:30

In de week van Valentijn geeft het blaaskwintet “Dwarl” een aantal romantische concerten met gedichten waarin de liefde centraal staat. Op 12 februari treedt deze groep op in Zwolle inde Theodora Kapel, Theodorahof 20 in Zwolle. Het concert begint om 14.30 uur.Het blaaskwintet Dwarl bestaat uit Wim Markus; fluit, Lidia van der Vegt; hobo en althobo,

Dirk van der Niet; klarinet, Anke van der Hoek; hoorn en Rosanne Rippen; fagot.De gedichten worden voorgedragen door Irma Bogers en Henk Barendregt.Op het programma staan romantische componisten. U kunt luisteren naar de Franse componiste Claude Arrieu, zij schreef een mooi werk voor 5 blazers, waarin vrolijke vluchtigheid en romantiek worden afgewisseld, een kwintet van Darius Milhaud, dat expressief, abstract maar ook heel mild kan klinken, van Giuseppe Giordani, een mooi liefdeslied en vroeg sfeervol jeugdwerk van Giacomo Puccini, van Richard Wagner uit ?Tristan en Isolde” een hoopvolle herderlijke althobo-solo en voor fluitsolo, de dromerige klanken van Debussy's Syrinx''.Tot slot klinken er een aantal vrolijke zwoele dansen van Denes Agay.

De toegang bedraagt € 10,- en reserveren is mogelijk via info@ mansarda.nl of lidiafrancis@ yahoo.comWe hopen u op het concert te mogen ontmoeten.