Afbeelding
Foto: Filmtheater Fraterhuis

Filmpremière: Klem

donderdag 2 februari 2023 20:30 t/m 22:20

Bioscoopfilm van de tv-serie ‘Klem’ waarin het leven van belastingambtenaar Hugo Warmond opnieuw verstrengeld met dat van de beruchte crimineel Marius.

Marius en zijn vrouw Kitty wonen alweer enige tijd in Italië, waar ze de hand hebben gelegd op een wijngaard in Toscane. Marius heeft zijn leven gebeterd, dus vertrekt Hugo vol goede moed om samen met Sophie zijn dochter Suus voor een reünie bij hartsvriendin Chrissie af te zetten. Maar er blijkt een luchtje te kleven aan de aankoop van de wijngaard. Hugo is nog niet aangekomen of de situatie escaleert. Voordat hij het weet vliegt zijn auto in brand en begint er een strijd op leven en dood. Opnieuw wordt Hugo door Marius meegesleurd in een criminele draaikolk, maar ditmaal in een land waar de georganiseerde misdaad geen Nederlandse indringers wenst... Na drie succesvolle seizoenen van de bekroonde tv-serie ‘Klem’ krijgt het verhaal nu een vervolg op het witte doek.

www.filmtheaterfraterhuis.nl