Afbeelding
Foto: Filmtheater Fraterhuis

Filmpremière: L’innocent

donderdag 2 februari 2023 18:40 t/m 20:20

Romantische misdaadkomedie met Louis Garrel als weduwnaar wiens leven een wending krijgt als zijn moeder wil trouwen met een bajesklant.

Abel is een jonge weduwnaar. Hij heeft zijn vrouw verloren bij een auto-ongeluk. Zijn leven wordt nu gedomineerd door zijn moeder Sylvie. En dat drijft Abel tot waanzin: keer op keer wordt Sylvie halsoverkop verliefd op criminelen. De overgave waarmee Sylvie zich in de liefde stort, is voor hem zelf ondenkbaar geworden na de dood zijn vrouw. Sylvie’s nieuwste vlam heet Michel. In een poging haar te beschermen tegen de slechte invloed van Michel, besluit Abel hem te gaan schaduwen. Hij krijgt daarbij hulp van zijn beste vriendin Clémence. Iets wat zijn leven een wending geeft… ‘L Innocent’ is een verrassende en originele feelgoodfilm van regisseur en acteur Louis Garrel (o.a. ‘L’Homme Fidèle’). Een fascinerende mix van komisch drama en romantische actiefilm.

www.filmtheaterfraterhuis.nl