PLAY! Zwolle Ecstatic Dance met DJ Venus

vrijdag 3 februari 2023 19:30 t/m 22:00

Ecstatic Dance georganiseerd door PLAY! Zwolle met intro-workshop en vrij dansen met DJ Venus.

DJ Venus creëert muzikale reizen om je te begeleiden in helen, ontwaken en bevrijden. Dit doet ze door je bloot te stellen aan vernieuwende ritmes, melodieën, klanken, stemmen, culturen en transities. Het heden is waar het verleden en de toekomst elkaar in harmonie raken. De danser belichaamt dit door zich over te geven aan de muziek. Venus voelt daarnaast sterk dat the Divine Feminine ontwaakt, dus ook dit klinkt ook door in haar selectie. Meer weten over Venus? Check www.franskehuisman.nl :-)

Niets is gek (ook niet als je de hele avond stil blijft staan, maar dansen is natuurlijk veel leuker).Inloop vanaf 19:00 met thee. 19:30 start workshop met openingsceremonie.Draag kleding waarin je gemakkelijk kan bewegen en trek laagjes aan.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~?
Wat is Ecstatic Dance?
Ecstatic Dance is een “bewuste” vrije vorm dans. Iedereen kan deze dans dansen en iedereen is welkom, alle leeftijden voor dit event!Dans en beweeg in alle vrijheid zoals jij dat graag doet. Jij maakt je eigen dans op jouw unieke manier.Om de Ecstatic Dance ervaring mogelijk te maken zijn er een aantal basis regels.
? Tijdens het dansen wordt niet gepraat. Geluid maken mag wel
? Respecteer jezelf, de ander en diens ruimte om te dansen
? Dansen op blote voeten
? Geen alcohol, drugs, sterke geurtjes
? Fotograferen en filmen is niet toegestaan. Telefoons graag uit
? Houd voldoende afstand van elkaar. Heb je griepachtige symptomen, blijf dan thuisWil je samen met iemand dansen, benader die persoon dan met respect. Stel jezelf de vraag: ‘Staat hij (zij) er open voor?’ Spiegel de beweging van die danser, maak oogcontact of biedt een hand aan. Zie en voel de reactie.Wanneer je alleen wenst (verder) te dansen, breng dan je handen samen voor je hart en bedank de ander door te groeten met een knikkend gebaar. Namasté.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Door: DJ Venus
Voor: alle leeftijden
Tickets zijn vooraf verkrijgbaar via Hipsy: https://hipsy.nl/event/6898-play-zwolle-ecstatic-dance-met-dj-venus
Zijn alle tickets uitverkocht?
Als het event nog niet is uitverkocht dan verkopen we ook tickets aan de deur.
? Budget Ticket: € 11,00
? Normaal Ticket: € 16,00
? Support Ticket: € 21,00
De Budget Tickets zijn er (beperkt) voor de mensen die heel graag willen komen dansen, maar de prijs van een normaal ticket niet kunnen betalen. Met een Support Ticket help je de Budget tickets mogelijk te maken. Je hoeft je ticket niet te printen. Je voornaam is voldoende, die staat op de lijst van ticketkopers.
? Inloop: 19:00
? Workshop en dansen: 19:30 - 22:00
? Chill-space: 22:00 - 22:30
? Locatie: Joseph Wresinkski Cultuur Stichting, Floresstraat 21, Zwolle. Er is gratis parkeren op de locatie. Rolstoel geschikt.
ANNULEREN
Het staat je vrij je ticket door te verkopen aan iemand anders. Het is niet mogelijk je gekochte ticket te annuleren.
CORONA
? Een QR-code is niet noodzakelijk, in lijn met de wetgeving rond dans
? Heb je symptomen, blijf dan thuis
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~?
MEER INFO
Op de website vind je meer info en foto’s, van andere PLAY! festivals en evenementenwww.playcommunity.nlJoin ook de PLAY! Facebookgroep:https://www.facebook.com/playcommunity/En join de PLAY! Facebook in Zwolle:https://www.facebook.com/playzwolle/