Klarinetensemble Klarinjo
Klarinetensemble Klarinjo Foto: Rick Kloekke

Klarinjo speelt Mazzeltov!

zaterdag 4 februari 2023 19:30 t/m 21:30

Het Zwolse klarinetensemble Klarinjo -onder leiding van dirigent Karin Vrieling- speelt op zaterdagavond 4 februari vanaf 19.30 uur het programma Mazzeltov vol Joodse muziek in de Oosterkerk aan de Bagijnesingel 17A te Zwolle. Aan het programma werkt ook zangeres Lucette van den Berg mee. Zij is een toonaangevende stem uit de nieuwe generatie Jiddische zangeressen. Klarinjo staat onder leiding van Karin VrielingKaarten zijn online te koop via www.klarinjo.nl

Het programma Mazzeltov staat in het teken van Joodse muziek, zoals enkele klezmer stukken, het vrolijke Mazzeltov, Hava Nagila, stukken uit Fiddler on the Roof en de Jewish suite. Enkele stukken worden samen met zangeres Lucette van den Berg uitgevoerd en zij zal ook een aantal liederen uit haar eigen repertoire zingen. 

Klarinetten van esklarinet tot contrabas klarinet

“Nooit geweten dat er zoveel verschillende klarinetten bestaan”: een algemeen gehoorde opmerking van toehoorders tijdens de afgelopen projecten. Want naast de gewone Bes-klarinet (die je eigenlijk als meeste ziet), beschikt Klarinjo over andere soorten klarinet, zoals de hoge es, de lagere alt-, bas en super lage contrabasklarinet. Wil je ervaren hoe het is om met dit ensemble mee te spelen? Of welke activiteiten er nog meer op de planning staan? Kijk op de website: www.klarinjo.nl.