The WIldKitchen | Het Zwolse Bos
The WIldKitchen | Het Zwolse Bos Foto: Peter Quist

HighFire

zondag 19 maart 2023 13:00 tot 19:00

Tijdens deze Camp Cook Gathering gaan we koken op houtvuur. Het is een mooie introductie om het koken op houtvuur onder de knie te krijgen. We besteden aandacht aan de verschillende manieren van buiten koken. We maken gebruik van de Finse TundraGrill, Muurikka en gietijzeren potten (Dutch Ovens) en pannen. Naast pizza en diverse broden maken we op het vuur een complete maaltijd die wordt afgesloten met appeltaart.

Ook het verantwoord aanleggen en stoken van een kookvuur is onderdeel van de gathering. Na kennismaking en uitleg over de te gebruiken materialen en technieken gaan we aan de slag. Onder het genot van een drankje genieten we van de heerlijke maaltijd.