Afbeelding
Foto: www.vezwolle.nl/dubbelgoed

Zomerkledingbeurs 1 April

zaterdag 1 april 2023 10:00 tot 12:30

Kledingbeurs Dubbelgoed, mooie kleding voor een klein prijsje 

Kom voor mooie kleding met een klein prijsje naar Dubbelgoed Kledingbeurs op zaterdag 1 april van 10.00 t/m 12.30 uur in het VEZ Centrum, Rieteweg 12 in Zwolle. De kledingbeurs van Dubbelgoed is uniek omdat iedereen er kan slagen. Door de ruim opgezette beurs en vele pashokjes kunnen bezoekers rustig winkelen. We hebben de afgelopen jaren al vele mensen blij kunnen maken met onze kleding, schoenen en speelgoed. De slogan van Dubbelgoed is ‘goed voor mens en milieu’. Zo wordt kleding hergebruikt en hebben meer mensen er plezier van.  

We staan voor jou klaar met een groot assortiment van maat 80 t/m XXL. De mooiste herfst- en winterkleding, schoenen en speelgoed. Het VEZ centrum is omgetoverd tot een prachtige beurs waar iedereen wel wat kan vinden. Mocht je na jouw aankopen even willen zitten, we hebben koffie tegen een kleine meerprijs. Er is verder volop parkeerruimte. Wij hopen jou graag te verwelkomen! Kom jij ook?