5 elementen Yoga & Art retreat - thema water

zondag 23 april 2023 14:00 tot 17:00

Wil jij graag uit je hoofd en in contact met je intuïtie komen? Ben je vaak perfectionistisch en wil je het anderen graag naar het zin maken? Maar vergeet je soms jezelf daarbij? Nu is het tijd voor jou! Ontdek welk element het beste bij je past en hoe je meer in balans komt met de 5 elementen vanuit de Ayurveda (aarde, water, vuur, lucht en ruimte). Karin van der Vennen (yoga docent en orthomoleculair voedingsdeskundige) en Marlon Veldkamp (Tata healer, reiki therapeut, schildercoach) nemen je graag mee voor een unieke beleving met de 5 elementen. Een halve dag in een veilige omgeving waarin jij centraal staat. Niks hoeft, alles mag. Yoga en meditatief/ intuïtief schilderen zijn de middelen die je kunt gebruiken om uit je hoofd en in je lijf je komen en je open te stellen. Je zult meer bewustzijn creëren en dichterbij jezelf komen. 

Klinkt dit jou als muziek in de oren? Meld je dan gauw aan voor deze Yoga & Art halve dag retreat! 

Het is de derde Yoga & Art retreat van de 5 elementen reeks. Het thema is water – let it flow. Dit keer buiten bij De Agnietenplas op zondagmiddag 23 april van 14:00 tot 17:00. Een gezellige en inspirerende middag met yoga, meditatie en schilderen in Zwolle. Marlon en Karin laten je graag in jouw creatieve flow komen! Na de yoga en meditatie ga je aan de slag met verf en natuurlijke materialen, zoals blaadjes en takken. Je bepaalt zelf wat je wilt maken en uitbeelden. Alles is goed en plezier staat voorop.

Gold ticket

Wil je het echt serieus aanpakken voor jezelf en progressie maken qua zelfontwikkeling? Gun jezelf dan de hele reeks van vijf retreats en krijg er één gratis. Ook ontvang je een gratis yogamat. Onder de aanmeldingen voor de goldtickets mogen wij een cadeaubon van Anne & Max verloten voor koffie/ thee met (vegan) taartje voor 2 personen! Hoe leuk is dat?

Zondag 26-2 Aarde - Balans - locatie Atelier Tink

Zondag 26-3 Lucht - Let it go - Locatie Agnietenplas (buiten)

Zondag 23-4 Water - Let it flow - Locatie Agnietenplas (buiten) 

Zondag 4-6 Ether - Dromen - Locatie Agnietenplas (buiten) 

Donderdag 6-7 Vuur - Kracht en passie - Locatie Agnietenplas (buiten)