ZenFit mindfulness meditatie
ZenFit mindfulness meditatie Foto: ZenFit

Meditatie-avonden in Zwolle

dinsdag 19 september 2023 19:30 tot dinsdag 19 december 21:00

Rust, mindfulness en zachtheid

Wekelijks met een fijne groep tijd voor jezelf. Tijdens de meditatie-avonden maak je kennis met verschillende vormen van meditatie, ademhalingsoefeningen en mindful bewegen. Denk aan bijvoorbeeld inzichtsmeditatie (Vipassana), loopmeditaties, ademmeditaties of Yoga Nidra.

De avonden zelf zijn zo opgebouwd dat je steeds wat meer de diepte ingaat en tot verstilling kunt komen. Voor wie behoefte heeft aan bezinning, zelfreflectie en/of ontspanning is het heel prettig om op een vast moment in de week met een groep samen te mediteren. De lessen starten om 19.30 uur (inloop om 19.20 uur) en duren tot ongeveer 21.00 uur en vinden plaats in Zwolle Zuid.
Je hoeft zelf niet in het bezit te zijn van een kussentje/bankje en yogamat. Dit wordt helemaal voor je verzorgd. Maar neem je liever je eigen spullen mee, dan kan dat natuurlijk ook.

Is het mediteren voor jou helemaal nieuw? Geen enkel probleem, deze avonden zijn geschikt voor iedereen; al ervaren met meditatie of niet.

Je kunt meedoen per losse les (strippenkaart) of met een flexibel abonnement (gemiste lessen kunnen worden ingehaald)Kijk voor meer informatie en aanmelding op www.zenfit.nl of mail naar lisa@zenfit.nl