Afbeelding
Foto: Filmtheater Fraterhuis

Jeugdfilm: Rosa, de kleine bloemenfee

zaterdag 30 september 2023 14:15 tot 15:35

Animatiefilm over een kleine bloemenfee die haar rozenstruik nooit durft te verlaten. Tot ze op een dag een avontuurlijke vlinder ontmoet.

Bloemenfee Rosa woont in een prachtige natuurwereld vol fantastische wezens. Maar Rosa is onzeker en bang. Het liefst zou ze voor altijd in haar rozenstruik blijven, al is ze daar erg eenzaam… Op een dag ontmoet Rosa de avontuurlijke vlinder Silk. Ondanks hun verschillende karakters worden ze meteen goede vrienden. Wanneer een gemene steentrol Silk ontvoert, moet Rosa haar angsten wel overwinnen! Ze vertrekt op een avontuurlijke reis om Silk te redden.’Rosa, de kleine bloemenfee’ is fantasierijk en herkenbaar voor jonge én volwassen kijkers. Iedereen is wel eens eenzaam of bang, toch? Maar deze kleurrijke animatiefilm toont hoe goede vrienden elkaar uitdagen en het beste in elkaar naar boven brengen.

Vanaf 4 jaar. Nederlands gesproken.

www.filmtheaterfraterhuis.nl