Vick Nieuwenhuis in Zhineng Qigong pose
Vick Nieuwenhuis in Zhineng Qigong pose Foto: Martin Veldhuis

Ontspan met Chinese bewegingsvorm Zhineng Qigong

zaterdag 30 september 2023 13:00 tot 17:00

In 4 ontspannen uren leer je de basis van Zhineng Qigong aan op zaterdag 30 september in Zwolle bij het Zelfkennislab. Deze Chinese bewegingsleer helpt lichaam en geest te ontspannen met eenvoudige oefeningen vanuit een staande positie. De basismethode heet Lift Qi Up, Pour Qi Down, om jezelf met nieuwe energie op te kunnen laden. Meer dan 10 miljoen mensen op de wereld beoefenen de methode voor verbetering van vitaliteit. Tijdens de vloeiende bewegingen geef je tijd en aandacht aan jezelf. Deze meditatie in beweging duurt ongeveer 25 minuten voor beginners. Door de bewuste bewegingen verdiept concentratie en ontspanning. Je geeft jezelf energie! Naast de ontspannen middag, ontvangen cursisten een uitgebreide beschrijving op papier en een filmopname van de oefening. Daardoor lukt het om de methode thuis zelfstandig te beoefenen. Meer informatie is op de website te vinden: http://www.zelfkennislab.nl/zhineng-qigong/