Bedrijvengids

B&S Media BV Zwartewaterland

De zoekresultaten van Google bestormen met een moderne en professionele website? B&S Media helpt je op deze manier aan een groeiend klantenbestand en een stijgende omzet! Het full-service internetmarketingbureau voorziet MKB-bedrijven uit onder meer Genemuiden en omgeving van een optimaal renderende website.

 

 

 

Wie vormen B&S Media ?

B&S Media is een vooraanstaand internetmarketingbureau uit Kampen dat reeds in 2007 het levenslicht zag. Inmiddels werken er meer dan 25 internetmarketingspecialisten op de afdelingen webdesign, SEO en SEA. Als Premier Google Partner zijn onze medewerkers gecertificeerd en altijd als eerst op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

 

Wat doet B&S Media?

De experts van B&S Media zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en optimaliseren van websites, beter vindbaar worden en strategisch adverteren in Google. We ontwikkelen gebruiksvriendelijke websites vanaf de tekentafel of via een door jou uitgekozen thema. Hierbij zorgen we ervoor dat de website ook voor jouzelf eenvoudig te beheren is.

Middels SEO zorgen we ervoor dat je website optimaal vindbaar is. Hiervoor verbeteren we de technische staat van je website, versterken we de autoriteit via linkbuilding en maken we landingspagina's aan rondom de zoekwoorden die voor jou het belangrijkst zijn.

Deze zoekwoorden zijn ook van belang wanneer je kiest voor hulp bij SEA door B&S Media. Met SEA zet je in op de betaalde zoekresultaten van Google. We helpen je met het opzetten van advertentiecampagnes en monitoren deze vervolgens continu. Dit om het maximale uit jouw advertentiebudget te halen.

 

Dus, waarbij helpt B&S Media je nu precies?

  • Webdesign
  • Website-optimalisatie
  • Website-ontwikkeling

 

Waar helpt B&S Media?

Bij B&S Media werken we samen met bedrijven uit de regio Genemuiden, maar ook uit de rest van het land. Deze bedrijven zijn actief in talloze verschillende branches. Daardoor weten we ondertussen voor vrijwel iedere sector precies wat werkt en wat niet, zeker met betrekking tot webdesign. Door ons uitgebreide klantenbestand hebben we bovendien al de nodige kennis in huis en kunnen we ons eenvoudig in jouw bedrijfsvisie verplaatsen.

 

internet marketing

 

 

Wanneer bel je B&S Media?

Je kunt diverse redenen hebben om bij B&S Media aan te kloppen voor hulp. Start je met een nieuw bedrijf en heb je een website nodig? Is je huidige website hopeloos ouderwets en moet deze vervangen worden? Heb je al een moderne site, maar haal je hier niet het maximale uit? Kortom: heb je hulp nodig bij het bouwen, ontwikkelen of optimaliseren van je website? Dan bel je B&S Media Internetmarketing!

Dit geldt ook voor het verbeteren van de vindbaarheid van je website. Slaag je er zelf niet in pakkende teksten te schrijven voor op je landingspagina's? Vraag je je af op welke zoekwoorden je je moet richten? Heb je geen idee hoe je aan relevante links naar je website kunt komen? Mis je de kennis van de techniek die achter je website schuilgaat? Of heb je eenvoudigweg geen tijd om je hiermee bezig te houden, naast het runnen van je bedrijf? B&S Media helpt je uit de brand.

Tot slot kun je bij ons ook aankloppen voor het optimaal inzetten van Google Ads. Of het nu gaat om adverteren in de Google-zoekresultaten, het instellen van displaycampagnes (waarbij er banners met jouw link op relevante websites tevoorschijn komen), je producten te verkopen via Google Shopping of het opnieuw benaderen van bezoekers die reeds met je bedrijf hebben kennis gemaakt (remarketing): als Premier Google Partner vormen we graag met jou een team.

 

Waarom kies je voor B&S Media?

Bij B&S Media zijn we oprecht geïnteresseerd in onze partners. Een goede relatie, waaruit wederzijds vertrouwen blijkt, is voor ons dan ook zeer belangrijk. Wij houden je nauw betrokken bij onze werkzaamheden en delen de laatste ontwikkelingen. Daarnaast denken we met je mee. We zijn proactief en continu bezig met het verbeteren van jouw website en de vindbaarheid ervan.

B&S Media staat voor:

  • Betere resultaten voor jouw investering
  • Een heldere, persoonlijke en proactieve werkwijze
  • Een eerlijke en betrouwbare Premier Google Partner
  • Een gemiddelde waardering met een 9,6 door onze relaties

 

Hoe gaat B&S Media te werk?

Ben jij geïnteresseerd in onze internetmarketingdiensten? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor in Kampen. We bespreken je wensen, waarna één van onze campagnemanagers een plan opstelt. Deze campagnemanager houdt je middels een maandelijkse rapportage en regelmatig een telefoontje op de hoogte van de ontwikkelingen. En heb je tussendoor vragen of wil je bijvoorbeeld de focus tijdelijk verleggen? Dan neem je gewoon rechtstreeks contact op met je contactpersoon!

 

Kennismaken met B&S Media

Denk je dat jouw bedrijf ook baat kan hebben bij de online marketingdiensten van B&S Media? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 038 337 6678 of een email te sturen naar info@bsmedia.nl. Dan zien wij je graag binnenkort eens langskomen voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 

B&S Media Internetmarketing, in Kampen, Genemuiden, Zwolle en omstreken.
Carlsonstraat 13
8263 CA Kampen

Team foto

Contactgegevens

B&S Media BV Zwartewaterland

Carlsonstraat 13

8263CA Kampen

Tel 0383376678

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur