Afbeelding

Uitreiking vouchers en start nieuwe ronde Groene Loper IJsseldelta

dinsdag 7 maart 2017 0:00

IJsseldelta – Op maandag 27 maart 2017 organiseert de Groene Loper IJsseldelta een nieuwe informatieavond, voor bestaande én nieuwe initiatieven op het gebied van biodiversiteit en landschap in de regio.

De Groene Loper IJsseldelta is een project van de Gebiedscoöperatie IJsseldelta. Het project is in september 2016 gestart om initiatieven rondom groen en biodiversiteit in het gebied te ondersteunen. Op 27 maart 2017 vindt de feestelijke uitreiking van vouchers plaats aan de initiatieven die aan de eerste aanvraagronde voor financiële ondersteuning hebben deelgenomen. Daarnaast vormt de avond de officiële start van de tweede aanvraagronde.

Initiatiefnemers en belangstellenden zijn welkom om meer te horen over de achtergrond van de Groene Loper, de praktische zaken en om te horen over verschillende mogelijkheden voor ondersteuning. Daarnaast is er tijdens de avond veel ruimte om andere initiatiefnemers, overheden en organisaties te ontmoeten.

Iedereen uit de IJsseldelta die bezig is met een project of graag meer wil weten over groene initiatieven is van harte welkom. De bijeenkomst wordt gehouden in Ontmoetingscentrum Ons Erf, Heultjesweg 14, 8267 AH Kampen en start om 20.00 uur.