Afbeelding
Ain Vares

Jezus is daar en Hij roept jou!

vrijdag 29 september 2017 0:00

Wij horen elke dag veel stemmen in ons leven. Van onze ouders, van vrienden, vriendinnen en bekenden, van onze man of vrouw, vanuit Facebook, Twitter, Google+, Messenger, Whatsapp, op school en op het werk, in de kerk en vanuit ons eigen hart. Een kakafonie van geluiden waar wij geen wijs uit kunnen en daardoor vaak ronddwalen in onszelf.

Ondanks dat doen wij wat wij moeten doen. Wij zorgen voor ons gezin, doen ons best in de kerk, of daarbuiten, met naastenliefde, anderen helpen, goede doelen steunen en netjes leven. Toch blijven de stemmen komen van binnen in je hart, die roepen om een andere, een eeuwige vervulling. Lees dat hier: http://levendenstromendwater.blogspot.nl/2016/05/jezus-en-het-hart.html.

Intussen gaat dat gevecht tussen al die stemmen die klinken in je hart en in je hoofd maar door om gehoord en gevolgd te worden. Natuurlijk kun je naar Yoga gaan of Zen beoefenen of in Mindfulness je rust zoeken en de innerlijke pijn ermee verminderen. Lees hier verder: https://www.facebook.com/events/362460577544894.