Afbeelding
Ab Kasper

Inspriatieavond SamenLoop voor Hoop

maandag 12 maart 2018 0:00

De SamenLoop voor Hoop belooft ook dit jaar een fantastisch evenement te worden!
Om (toekomstige) deelnemers en belangstellenden alvast sfeer te laten proeven en op ideeën te brengen, organiseert de SamenLoopcommissie een Inspiratieavond

Inspireren, informeren en ontmoeten
Teams kunnen elkaar ontmoeten en hun plannen delen. Er worden tal van voorbeelden gegeven om voorafgaand en tijdens het evenement geld in te zamelen. Uiteraard is er volop ruimte om vragen te stellen aan de organisatie.
En je krijgt een muzikaal voorproefje van een van de acts die tijdens het SamenLoop-weekend op zullen treden.

Voor wie
Voor alle teamleden en mensen die belangstelling hebben om mee te doen aan de SamenLoop voor Hoop. En voor iedereen die de SamenLoop voor Hoop een warm hart toedraagt.

Ook als individuele deelnemer kun jij mee wandelen. Wij maken van individuele lopers een aantal teams. Laat je informeren en meld je aan!

Actiemateriaal
Uiteraard zijn tijdens de inspiratieavond de donatieboxen en kaarsenzakken te verkrijgen. Ook zijn er flyers en posters om zoveel mogelijk te verspreiden.
Als team kun je ook Bedrijfsstappen laten sponsoren om je teamopbrengst te verhogen. Dit kan online of met de speciale flyer die tijdens de inspiratieavond klaar liggen.

Meer informatie
Samenloopvoorhoop.nl/zwolle