KERST met GROOTMANNENKOORZWOLLE en JEUGDKOOR #VOICES

donderdag 29 november 2018 0:00

Het Groot Mannenkoor Zwolle sluit het jaar af met een kerstconcert voor jong en oud. Uit het kerstrepertoire van de afgelopen jaren o.a. ‘Cantique de Noël’ en ‘Mary’s Boy Child’ nieuw repertoire met o.a. ‘Martin Luther King’ van U2 en ‘Go, tell it on the Mountains’. Jeugdkoor #Voices, onderdeel van stichting koorschool Konstantijn, zal o.l.v. van haar dirigent Eline Geerdink prachtige muziek zoals ‘One hand one heart’ en ‘Let it snow’ ten gehore brengen.

Samen vooraf meezingen onder begeleiding van onze energieke en inspirerende dirigent Hennie Ramaekers en met Jeroen Hulshof op het orgel. Ook sopraan Karin Hertsenberg is deze keer weer in ons midden en zal met het koor o.a. ‘La Vergine degli Angeli’ van Verdi, maar solo o.a. het ‘Ave Maria’ ten gehore brengen.

Verder is er een speciale gast, violiste Eveline Ramaekers, ja, dochter van onze dirigent. Zij, en sopraan Karin zullen het koor begeleiden en zijn ook solo te horen. Daarnaast is er een speciaal klein ensemble uit het koor dat meerdere malen zal optreden. Stuk voor stuk ingrediënten om er een feestelijk kerstconcert van te maken.

Het Groot Mannenkoor Zwolle biedt u met dit muzikale kerstprogramma weer een zeer gevarieerd en afwisselend Kerstconcert in de luisterrijke Dominicanenkerk.