Afbeelding

Nieuwe theatervoorstelling 'Zie de Mens' (coronaproof)

dinsdag 15 september 2020 0:00

Beste mensen,

Toen de wereld half maart tot stilstand kwam vanwege Corona, zaten ook wij in zak en as. Zouden we ooit nog theater kunnen maken? Voorstellingen kunnen spelen? Hoe? Waar? Wanneer? Maar toen het weer mocht, zijn we met hernieuwde energie aan het werk gegaan. De grote vraag was natuurlijk “Hoe maken we een voorstelling die Corona proof is?”. Want theater zonder publiek is geen theater. Nu kunnen we met trots en vreugde zeggen: Het is gelukt! We hebben een spiksplinternieuwe voorstelling gemaakt. In een spiksplinternieuwe vorm. Corona proof. Veilig voor u, veilig voor ons.

‘Zie de mens’

Wij willen u dan ook van harte uitnodigen voor de theatervoorstelling Zie de mens. Zie de mens is een collage van poëtische scènes en monologen omlijst door een keur aan muzikale sferen. Het is het resultaat van onze zoektocht naar de betekenis van ‘zelfredzaamheid’. Wat betekent dat, een samenleving die is gebouwd op het principe van zelfredzaamheid? Iedereen zelfredzaamheid op eigen kracht en met eigen middelen? Hoe ziet zo’n sameleving er uit?

De voorstelling is gemaakt door mensen die weten wat het is om te leven in situaties die kwetsbaar maken. Door ons dus. Wij worden ‘ervaringsdeskundigen’ genoemt. En dat zijn wij ook. Het klinkt ook mooi, ervaringsdeskundige. Maar het is pas echt mooi als onze ervaring in het licht wordt gezet, waardoor wij haar kunnen delen. Dat doen we graag met u. Want we hebben u gemist.

Data: 17,18,19 en 24,25,26 sept.

Wresinski theater: Floresstraat 21, Zwolle

Vanwege Corona is het verplicht dat u zich aanmeldt. Wij ontvangen uw aanmelding graag via dit mailadres: ziedemens2020@gmail.com of Tel: 06 41 23 75 01