Afbeelding

Film: GLI ANNI PIÙ BELLI (in het Fraterhuis in Zwolle)

Agenda

Een zomerse Italiaanse film over vriendschap, familie en het leven, waarin de kijker vier vrienden volgt gedurende veertig jaar.

Giulio, Gemma, Paolo en Riccardo zijn sinds hun jeugd in de jaren tachtig hecht bevriend geraakt. Samen groeien ze op, gaan ze door de puberteit en worden ze volwassen. Ze delen momenten van liefde en succes, maar kennen ook tijden van tegenslag en teleurstellingen. Naarmate de jaren verstrijken verliezen de vier vrienden elkaar regelmatig uit het oog, om elkaar uiteindelijk steeds weer terug te vinden. Hun vriendschap ontvouwt zich in de schaduw van de Italiaanse geschiedenis van de laatste vier decennia en is daar onlosmakelijk mee verbonden. Na het succes van ‘A Casa Tutti Bene’ uit 2018 keert regisseur Gabriele Muccino terug in de bioscoop met ‘Gli Anni Più Belli’ (‘De Mooiste Jaren’) Na de première in het thuisland is de film in Italië uitgegroeid tot een heuse bioscoophit.

www.filmtheaterfraterhuis.nl

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 27 mrt, 17:47
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 27 mrt, 17:03
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 27 mrt, 16:37