Vrij opzegbaar sporten met 30 procent korting bij Fitland

Partnerbijdrages

Bij Fitland staat resultaat centraal. Daarom kunnen sporters bij Fitland zelf bepalen wanneer ze opzeggen. Om trainen bij Fitland nog laagdrempeliger te maken, sport men bij inschrijving in de maand oktober zelfs vrij opzegbaar mét 30 procent korting.

Bewegingen uit het dagelijks leven zoals rennen, duwen, tillen en springen lopen als een rode draad door de trainingen. Het team van gemotiveerde instructeurs staat klaar om alles uit de training te halen wat er in zit. Fitland staat voor functioneel en resultaatgericht trainen op ieder niveau en helpt haar leden om op  een verantwoorde manier van bewegen naar trainen te gaan. Fitland noemt dat Real Fitness.
Om trainen in de fitness nog toegankelijker en effectiever te maken, introduceerde Fitland deze zomer de Real Fitness Menukaart. Hiermee kunnen leden bij Fitland meer dan twintig fitnessworkshops volgen waarin zij kennismaken met een nieuwe trainingswijze naar keuze. Zowel leden als niet-leden kunnen kosteloos gebruikmaken van een workshop en leden zelfs onbeperkt. Boek nu een gratis workshop op www.fitland.nl/fitnesscentra.

Voor meer informatie kan men terecht op de website of telefonisch contact opnemen. Natuurlijk zijn sporters ook van harte welkom in de vestigingen.

Fitland Zwolle Stadion

Stadionplein 16

(038) 455 09 66

 

Fitland Zwolle Stadshagen

Overtoom 1

(038) 420 42 25