Workshops animatie: Vroeger was alles?

Cultuur

In het Stedelijk Museum Zwolle is er van 25 september tot en met 25 oktober de fototentoonstelling Dit is onze stad! Zwolle in de jaren '50 en '60.
Verbaas je over de foto's van toen. Geen computer, geen tablet en al helemaal geen mobiele telefoontjes voor iedereen. Hoe vermaakte iedereen zich? Wat ging je doen. Het leven zag er wel anders uit dan nu.
Na een rondleiding door de tentoonstelling gaan we zelf aan de slag met deze foto's. Onder begeleiding van een kunstenaar ga je samen een animatie maken. Met een digitale camera op statief maken jullie met kopieën van de foto's een nieuw verhaal. Het wordt een digitaal beeldverhaal waarin jullie fantasie een plek krijgt in de beelden van toen.
De workshop is op woensdag 14 oktober van 14:00 ? 16:00 uur en op woensdag 21 oktober van 14:00 ? 16:00 uur. Kinderen in de leeftijd van 9 tot en met 12 jaar kunnen zich aanmelden voor deze activiteit.
Kosten voor de activiteit zijn ? 7,50 (entree museum is hierbij inbegrepen). Aanmelden kan via 038 421 4650 of via info@stedelijkmuseumzwolle.nl onder vermelding van Workshop ? Vroeger was?', naam en leeftijd van de kinderen en het telefoonnummer van de ouder.