Afbeelding

Schoenkuipenbrug donderdag tijdelijk afgesloten

Algemeen

ZWOLLE - Aan het Groot Wezenland wordt op donderdag 8 oktober van 9.00 tot en met 18.00 uur aan de weg gewerkt. Het betreft het gedeelte vanaf het Kerkburgje tot aan de kruising Bagijnesingel/Menistenstraat.

Gedurende de werkzaamheden is de Schoenkuipenbrug afgesloten voor het verkeer en is het Kerkbrugje beperkt toegankelijk. Fietsers en voetgangers richting de binnenstad worden verzocht een andere route te nemen. De alternatieve routes naar het centrum loopt via de Diezerpoortenburg of de Sassenportenbrug. Het werk bestaat uit asfalteringsactiviteiten in het kader van wegonderhoud. Zowel het fietspad als het trottoir aan de  stadsgrachtzijde wordt afgesloten tijdens de uitvoering van de wegwerkzaamheden. Verkeersborden ter plaatse geven de omleidingsroute aan voor fietsers en voetgangers via de Schuurmanstraat, Luttenbergstraat, Menistenstraat, Turfmarkt en Koewegje.

 

Informatie over actuele wegwerkzaamheden en de daarbij behorende verkeersmaatregelen is te vinden op www.zwolle.nl/bereikbaarheid.

 

 

Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59