Afbeelding

Spectaculaire acties bij TrapXpress tijdens de oktober woonmaand

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Tijdens de woonmaand oktober is het extra feestelijk bij TrapXpress. De bedrijfsruimte is met maar liefst 150 vierkante meter vergroot. De showroom is één groot Lifestyle Center waar klanten alle mogelijkheden voor traprenovatie te zien krijgen.

Mede-eigenaar Danny Withaar legt uit dat  TrapXpress staat voor een optimale kwaliteit-prijsverhouding. Hij vertelt hierbij met trots dat hij exclusief voor Nederland twee nieuwe collecties heeft weten binnen te halen. ?Ons uitgangspunt is dat wij samen met de klant de perfecte match willen realiseren binnen het bestaande interieur. De mogelijkheden bij het renoveren van het trappenhuis zijn hierbij dan ook onbeperkt. TrapXpress maakt van de oude trap een nieuwe trap met als uitgangspunt ?vakmanschap is meesterschap'. Of het hierbij nu gaat om een open of een dichte trap, rechte, gebogen, kort, lang uit één stuk of meerdere delen, hout of betonnen trap. Onze specialisten zorgen hierbij - zonder hak of breekwerk- voor een probleemloze metamorfose. Veelal binnen een dag, vakkundig en superstrak afgewerkt.?

Kwaliteit is volgens Withaar de basis. ?Als TrapXpress willen wij ons daarom graag onderscheiden. Wij zijn trots op ons team vakmensen, specialisten met een passie voor trappen. Zij staan voor onze klanten klaar met advies en inspiratie voor het product van hun keuze. Wie nieuwsgierig is geworden en meer wil weten over de mogelijkheden voor een traprenovatie komt naar onze showroom of maakt een afspraak met een van onze adviseurs voor een persoonlijk gesprek thuis.?

TrapXpress BV

Rondweg 11 C + D

8091 XA Wezep

(038) 375 80 80

www.trapxpress.nl

 

 

 

Afbeelding
Paleis Het Loo: een dagje uit voor iedereen Partnerbijdrages 1 uur geleden
Gerjo (links) en Adri-Jan Rigter met het nieuwe logo en de bouwtekening van de renovatie.
Gait Rigter stapt over naar Bike Totaal: dezelfde naam, een andere uitstraling Partnerbijdrages 2 uur geleden
Afbeelding
Driezorg en Zonnehuisgroep IJssel-Vecht gaan samen verder als Vereen Algemeen 2 uur geleden