Raar maar waar: Kinderfietsenweek bij Scholten Fietsgoed.nl

Partnerbijdrages

In het kader van Kinderboekenweek houdt Scholten Fietsgoed in Zwolle een heuse ?kinderfietsenweek'. Speciaal deze week zijn alle kinderfietsen, steps en loopfietsjes* met minimaal 25 procent korting afgeprijsd.

Scholten Fietsgoed.nl heeft meer dan honderd kinderfietsen in vele kleuren en maten op voorraad. Het krijgen van een nieuwe kinderfiets vergeet je als kind nooit meer. Je hebt dan tegenwoordig ook zeer hippe modellen. Zo is de transportfiets niet meer weg te denken uit het Zwolse straatbeeld en deze is er natuurlijk ook voor kinderen. Bijvoorbeeld van het Zwolse merk Cortina of het landelijke merk Batavus. Van Cortina is er de U4 voor de kinderen en van Batavus de Diva of de Blockbuster. Wil je als jongen sportief en stoer, dan is de Batavus Snake iets voor jou. Voor de prinsessen onder ons heeft Scholten Fietsgoed.nl een uitgebreide Loekie Princess-lijn of de lieflijke Sparta meidenfietsen.

De fietsen staan verdeeld over de drie filialen van Scholten Fietsgoed. De hoofdvestiging is midden in het centrum van Zwolle aan de Luttekestraat. De andere filialen zijn gevestigd in het winkelcentrum van Stadshagen en het winkelcentrum van Zwolle-Zuid.

Tijdens de kinderboeken- en kinderfietsenweek organiseert Scholten Fietsgoed.nl een kleurplatenactie waarbij de deelnemers leuke prijsjes kunnen winnen. Kinderen kunnen de kleurplaat ophalen in één van de drie filialen en inleveren voor 15 oktober 2015. Alle kleurplaten krijgen een mooi plaatsje in de winkel. Op 18 oktober 2015 worden de winnaars bekendgemaakt.

 

 

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 6 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 6 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 6 uur geleden