Afbeelding

Open dag bij Laserkliniek Zwolle

Partnerbijdrages

Tijdens de nationale week van de huidtherapie op zaterdag 10 oktober van 10.00 tot 15.00 uur zijn belangstellenden welkom bij Laserkliniek aan de Wilhelminasingel in Zwolle. ?Uw huid is onze (na)zorg!' Dat is waar de Nederlandse Vereniging van  Huidtherapeuten en Laserkliniek Zwolle voor staan. Tijdens de open dag lichten de therapeuten in een vrijblijvend advies graag toe wat die zorg inhoudt. Laserkliniek is gespecialiseerd in huidtherapie en laserbehandelingen. Als dank is er een leuke goodiebag voor elke bezoeker.

Hulpvraag

De therapeuten van Laserkliniek kunnen de huid op verschillende manieren verbeteren. Iedereen met huid- en overbeharingsproblemen kan er terecht. De kliniek is gespecialiseerd in onder meer acne, laserontharing, beenvaatjes, couperose, rosacea, donkere huid, hyperpigmentaties, huidverbetering en schimmelnagels. Om precies te weten welke behandeling de huid nodig heeft, staat er tijdens de open dag een team van vijf huidtherapeuten klaar om iedere hulpvraag te beantwoorden.

Demonstraties

Tijdens de open dag geeft het team van huidtherapeuten, onder leiding van eigenaressen Michelle Janssen en Anouk te Molder, live-demonstraties op het gebied van laserontharing. Uiteraard is er gelegenheid om een persoonlijk advies te krijgen en vragen te stellen. De kliniek is gevestigd aan de Wilhelminasingel 9 in Zwolle, op loopafstand van het station en het centrum. Voor wie met de auto naar de open dag komt, er is parkeergelegenheid bij de kliniek.

Laserkliniek Zwolle

Wilhelminasingel 9

8011 SJ Zwolle

(038) 421 35 32

www.laserkliniekzwolle.nl