Groundwork komt naar Zwolle
Groundwork komt naar Zwolle brugmedia.nl

Groundwork komt naar Zwolle

· leestijd 1 minuut Algemeen

Groundwork komt van 22 tot 24 oktober naar Zwolle. Deze organisatie, die opgezet is door psycholoog en schrijfster Michelle Dusseldorp, geeft een driedaagse training op basis van principes uit de psychologie en theologie.

?Als je verlangt naar een leven in innerlijke vrijheid, te groeien in je relaties, meer grip op je leven te krijgen, dingen uit het verleden op te ruimen of een meer betekenisvol leven te krijgen dan is het voor jou!?, vertelt Michelle van Dusseldorp enthousiast. Vanaf 2006 geeft Groundwork al trainingen door het hele land. In de herfstvakantie zal de training voor het eerst in Zwolle gegeven worden. Het is vooral handig voor mensen die juist in een schoolvakantie tijd en ruimte hebben om een stap te zetten in relatie met henzelf en anderen om hen heen.

?Ik zie deze training als een soort onderhoudsbeurt voor de ziel. Je zou het kunnen vergelijken met tien coaching- of therapiesessies?, vertelt Michelle. Er worden in zo'n weekend verschillende onderwerpen behandeld zoals grenzen aangeven, afrekenen met je innerlijke criticus, het verwerken van emoties en vergeven. De training is er voor mensen die een duik in het diepe durven nemen. ?Door de jaren heen ontwikkel je patronen die een groot deel van je gedrag, gedachten en gevoelens bepalen. Wil jij weten welke (belemmerende) patronen in jouw leven een rol spelen? Dan daag ik je uit om deel te nemen!?.

De training vindt plaats van 22-24 oktober in de Opstandingskerk aan de Esdoornstraat 25.

Meer informatie over de training en aanmelding: www.groundwork.nl.