Photographer: Erik-Jan Berends

Michael Pilarczyk spreekt in Brasserie Hofvlietvilla

Partnerbijdrages

Voormalig radio-dj en televisiepresentator Michael Pilarczyk verzorgt op woensdag 7 oktober een lezing in Brasserie Hofvlietvilla. Deze spreker, schrijver, ondernemer en levenscoach is expert in het begeleiden van mensen en organisaties op weg naar persoonlijke groei en zakelijk succes.

Zijn eerste boek met de titel ?Dansen in de Hemel' was meteen een groot succes. Er zijn inmiddels ruim vijftigduizend exemplaren verkocht. Het is een actuele roman over verlangen, geld, geluk en de moderne samenleving die lijdt aan de chronische ziekte ?hebzucht'. De lezing van Pilarczyk is gerelateerd aan het boek en gaat over bewustzijn en zingeving. Wat staat er op jouw wensenlijst? Geld, geluk of persoonlijke groei? Meer tijd voor jezelf en doen wat je werkelijk leuk vindt? Maak je dromen waar en haal het beste uit jezelf. Stel dat bijna alles mogelijk is, wat zou je dan doen?

Pilarczyk heeft tips voor meer balans in het leven en vertelt hoe we een succes kunnen maken van alles wat we doen. De methode van Pilarczyk is gebaseerd op de Tao Te Ching, NLP en Quantum Leap Advantage. De lezing, op initiatief van Meander Uitvaartbegeleiding, begint om 19.30 uur en is vrij toegankelijk. Vanwege de te verwachten belangstelling en om teleurstelling te voorkomen, is aanmelden noodzakelijk.

Meander Uitvaartbegeleiding

Katerdijk 1

8011 BK Zwolle

(038) 453 63 20

info@meander-uitvaartbegeleiding.nl