Demo-/Inleverdag 8 mm films bij Media Markt Zwolle

Partnerbijdrages

Media Markt houdt speciale inlever-/demodagen smalfilm scannen, speciaal gericht op het overzetten en veiligstellen van 8 mm films; dubbel 8 en super 8. Op zaterdag 3 oktober, van 10.00 tot 16.00 uur is de inleverdag bij Media Markt in Zwolle.

De professionals van Power Service digitaliseren en laten op deze dag zien hoe de 8 mm films worden gescand en wat de kwaliteit is van het gescande filmmateriaal. Wie benieuwd is hoe de kwaliteit van een eigen filmpje is, het team kan dat direct laten zien. Alle oude dierbare beelden zet Media Markt over naar dvd of naar een externe harde schijf. Op die manier zijn de beelden veiliggesteld voor de toekomst en kunnen ze weer worden bekeken of worden bewerkt in een videomontageprogramma. Niet alleen 8 mm films, maar ook videobanden, cameratapes, foto's, dia's en negatieven kunnen worden omgezet. Een mooie dienst waar inmiddels al veel klanten dankbaar gebruik van maken.

Op deze dag kan men de professionals alles vragen over deze dienst. Neem vooral films mee naar Media Markt in het Maagjesbolwerk, want wie op de demodag opdrachten direct inlevert, krijgt niet alleen het beste advies, maar ook een zeer aantrekkelijk voordeel.