Kinderkledingwinkel ?Hebbes! Zwolle? opent 3 oktober haar deuren.
Kinderkledingwinkel ?Hebbes! Zwolle? opent 3 oktober haar deuren. brugmedia.nl

Kinderkledingwinkel ?Hebbes! Zwolle? opent 3 oktober haar deuren.

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Hebbes! fashion for kids and teens, met al een winkel in Nunspeet en Dronten, opent zaterdag 3 oktober een winkel midden in het centrum van Zwolle. De komende jaren zullen zij te vinden zijn in het prachtige pand aan de Luttekstraat 4.

Hebbes! staat bekend om haar snel wisselende, betaalbare jongens- en meisjeskleding in een vaak stoere stijl. De maten lopen doorgaans van 92 t/m 176.
Eigenaresse Corien Conradi: ?Kinderen in de leeftijdscategorie eind basisschool/begin middelbare school hebben tegenwoordig een eigen smaak en willen dan ook graag als jonge individuen een eigen keuze maken. Deze doelgroep zal bij Hebbes! Zwolle veel aandacht krijgen.?

Hebbes! merkt dat de consument kostenbewuster is geworden en graag goede waar voor zijn geld krijgt. Hun klanten weten dat zij bij hen kwalitatief goede en moderne kinderkleding kunnen kopen voor relatief weinig geld. Daarnaast hebben zij een wekelijks vernieuwende collectie. Het merkenaanbod en de persoonlijke benadering worden in Nunspeet en Dronten erg gewaardeerd. Zo is Hebbes! in 2013 nog verkozen tot leukste winkel van Nunspeet.

Het gaat te ver om alle merken te noemen maar een paar willen wij toch vermelden.
Name-It wellicht het meest bekende, zeer betaalbare kindermerk.
Vingino en Retour als alom gerenommeerde kindermerken.
Ninni - Vi een vrolijk/stoer meidenmerk met leuke primaire kleuren.
Petrol industries en Geisha als stoere jongens- en meidenmerken, zo ook Cost Bart een merk voor de eigenwijze wat oudere jeugd.
Dress like Flo en Small Rags zowel voor jongens als voor meisjes maar ook een snel groeiend populair merk als Indian Blue Jeans. Met ingang van de zomercollectie 2016 komt daar ook nog NIK& NIK bij, de kindercollectie van Nikkie.
Een aantal merken kennen maandelijkse, ja zelfs wekelijkse, leveringen waardoor de winkel zeer snel op nieuwe trends kan inspelen.

Voor Zwolle is gekozen omdat Zwolle zich steeds meer ontpopt als een gezellige winkelstad met een grote aantrekkingskracht. Daarnaast zijn in de Luttekestraat nog veel zelfstandige detaillisten die service hoog in het vaandel hebben staan. Daar kunnen de creatieve ondernemers het verschil maken. Hierdoor ontstaat een verrassend winkelaanbod wat het winkelen spannender en leuker maakt.

Tijdens de openingsdagen (zaterdag en de koopzondag) zijn er vele stuntaanbiedingen en staan de hapjes en drankjes klaar.

Afbeelding
Werkzaamheden spoorbrug op de Vecht: Stremming vaarwegverkeer Algemeen 6 uur geleden
Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 23 uur geleden