Rover dringt aan op schuilgelegenheid station

Partnerbijdrages

ZWOLLE - Rover West-Overijssel en Rover-Drenthe zijn boos over het ontbreken van schuilgelegenheid op het perron tussen spoor 15 en 16 van station Zwolle. Ondanks eerder aandringen van Rover laat ProRail nog steeds reizigers in de regen staan, meent Rover. 


 


De Rover-afdelingen constateren naar eigen zeggen ?dat het perron tussen spoor 15 en 16 van het spoorwegstation Zwolle begin september opnieuw is gelegd met nieuwe tegels'. En verder: ?Twee nieuwe banken en vuilnisbakken zijn geplaatst op het perron. Rover is echter teleurgesteld en boos dat ProRail geen enkele voorziening om te schuilen voor regen en sneeuw heeft geplaats. ProRail laat de reizigers in de kou en in de regen staan.?


 


In de afgelopen jaren heeft Rover?, zoals ze schrijft in een persbericht, ?al meerdere keren aangedrongen op schuilvoorzieningen'. ?Er is voldoende ruimte op het perron om tenminste enkele tijdelijke abri's te plaatsen. Als te zijner tijd het perron is verbreed, vraagt Rover om een overkapping te plaatsen.? Rover vraagt ProRail in actie te komen en vóór 1 november 2015 voor schuilgelegenheid te zorgen.

VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 21 uur geleden
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 23 uur geleden