Pedro Sluiter

Provincie informeert over OV-chipkaart

Partnerbijdrages

ZWOLLE-ZUID ? Sinds medio dit jaar zijn de papieren treinkaartjes niet meer verkrijgbaar. Ze zijn vervangen door de OV-chipkaart. Hoe vraag je deze OV-chipkaart aan, hoe werkt de OV-chipkaart en hoe gaat het reizen met het openbaar vervoer?

Om antwoorden op deze vragen te geven houdt de provincie Overijssel op vrijdagmiddag 9 oktober een informatiebijeenkomst in Wijkcentrum de Pol in Zwolle-Zuid. OV-ambassadeurs van de provincie Overijssel informeren tijdens deze bijeenkomst senioren over reizen met de bus of trein met de OV-chipkaart.

Er is informatiemateriaal aanwezig en na afloop van de bijeenkomst kunnen bezoekers zich aanmelden voor een proefreisje: met een groepje op een nader te bepalen tijdstip een ritje maken met bus en trein onder begeleiding van een OV-ambassadeur.Ook is het mogelijk een persoonlijke afspraak met een van de OV-ambassadeurs te maken voor een advies op maat of hulp bij de kaartautomaat. De bijeenkomst duurt van 14.30 tot 16.30 uur. Koffie en thee staan klaar vanaf 14.00 uur.