Harley Davidson Club Zwolle houdt swapmeet/onderdelenbeurs

Algemeen

ZWOLLE ? De Harley Davidson Club Zwolle (HDCZ) aan de Peterskampweg houdt op zondag 18 oktober haar eerste HDCZ Swapmeet/Onderdelenbeurs.

Liefhebbers kunnen van 10.00 tot 17.00 uur motoronderdelen, motorfietsen, kleding en parafernalia kwijt op het terrein van de Harley-Davidson Club Big V-Twins Zwolle.  Alle merken Amerikaans en Engels van alle jaren en klassiek Japans (tot ± 1980) zijn welkom op de kramen. Belangstellenden kunnen zich nog aanmelden als standhouder.

Het grootste deel van de Swapmeet wordt buiten het clubhuis gehouden. Maar in het clubhuis is zeker ook nog een en ander te zien. Er zijn stevige kramen van vier meter met zeil beschikbaar en de club verhuurt vanaf twee meter. Dit kost de standhouder 5 euro. Voor dit bedrag staan ze achter een kraam van twee meter bij één meter, onder zeil. De hele kraam huren, kan uiteraard ook. Op het terrein om het clubhuis is plaats voor maximaal vijftien kramen van vier meter. Men mag ook vanuit de koffers van de motorfiets verkopen.

In het clubhuis wil de club een kleine motorshow houden. Geen jury, geen prijzen, alleen maar ?brommers kiek'n'. Wie een bijzondere motorfiets (Amerikaans en Engels van alle jaren of klassiek Japans) heeft en die deze dag wil showen, kan contact opnemen met de organisatie. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie contact opnemen via info@bigvtwins-zwolle.com of clubblad@bigvtwins-zwolle.com.