Stadswandeling Broerenkwartier nieuw in aanbod rondleidingen

Partnerbijdrages

ZWOLLE ? Mink de Vries wil samen met Zwolle Marketing kijken of de Stadswandeling Broerenkwartier een vaste plek kan krijgen in het aanbod rondleidingen.

?Op 1 september werd er gestart met de eerste Broerenkwartier rondwandelingen. Vooral om eens te kijken hoe aantrekkelijk dit deel van onze binnenstad is. Alle deelnemers waren unaniem in hun oordeel, wat een mooi gedeelte van onze stad en wat ligt er veel verborgen tussen de winkels. Alleen al het verhaal van de beide riviertjes, de Kleine Aa en de Grote Aa en het verhaal van de Waag aan de Nieuwstraat, sprak zeer tot de verbeelding?, zo stelt De Vries.

?Ook de twee oude synagoges, de Librije en de synagoge aan de Bitterstraat, zijn bij de meeste Zwollenaren onbekend. Hetzelfde geldt voor de oude Michaelskerk. Iedereen denkt dat deze kerk afgebroken is voor V&D, maar dat is zijn opvolger. De oude Michaelskerk zit verborgen in het grote gebouw van Sint Jozef. Zo zijn er allerlei verrassingen die het Broerenkwartier van een hele andere en bijzondere kant laten zien. Met Zwolle Marketing wordt gekeken hoe de rondleidingen een vaste plek kunnen krijgen in het aanbod van rondleidingen in de stad.?

Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59