Natuurlijke huidverbetering bij Praktijk Karish
Natuurlijke huidverbetering bij Praktijk Karish brugmedia.nl

Natuurlijke huidverbetering bij Praktijk Karish

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Eigenlijk weet iedereen best wat slecht voor de huid is. Zonlicht, gure wind, vrieskou, maar ook zaken als airconditioning, sigarettenrook en uitlaatgassen. Goede verzorging is daarom belangrijk. Het liefst met verzorgingsproducten zonder chemische ingrediënten.

?Je huid is je grootste orgaan?, vertelt Jolanda Terwijn van Praktijk Karish. ?Alles wat je erop aanbrengt, komt je lichaam binnen. Synthetische stoffen hebben effect op de natuurlijke huidvetten, vochthuishouding en zuurstofopname van de huid.? In de meeste reguliere verzorgingsproducten zitten chemische stoffen als minerale oliën en vetten. Belastend voor de huid met allerlei reacties als gevolg: uitdrogingsverschijnselen, allergie, acné. ?Mensen letten steeds meer op hun voeding. Aandacht voor verzorgingsproducten is dus logisch.? Echter, zelfs met ?natuurcosmetica' is het opletten geblazen. Vaak al zo genoemd doordat er één of twee natuurlijke grondstoffen in zitten. ?Het lijkt of het hele product natuurlijk is. Tot je de ingrediëntenlijst bekijkt. Een scheikundeles is er niets bij.?

Daarom zijn bij natuurcosmetica een overkoepelend controleorgaan en garantiekeurmerk zo belangrijk. ?Hiermee weet je als gebruiker zeker dat je huidverzorging 100 procent natuurzuiver is. Wat je niet in je mond wilt stoppen, zou je ook niet op je huid moeten smeren.? In haar Praktijk Karish bereikt ze goede resultaten met gecontroleerde natuurzuivere producten van Dr. Hauschka. ?Deze producten ondersteunen de natuurlijke krachten van de huid om zichzelf te verzorgen en te herstellen. Puur natuurlijke huidverbetering dus.? Jolanda verzorgt verschillende korte en langere schoonheidsbehandelingen. Ook kan men in de salon terecht voor diverse soorten massages.

Ook ervaren wat natuurlijke huidverbetering voor u kan betekenen? Voor vragen of inlichtingen kan men Jolanda altijd even bellen of mailen. Of kijk op www.praktijkkarish.nl of op Facebook bij Praktijk Karish.

Praktijk Karish

Sparrenlaan 1a

8024 XR Zwolle

06-468 27 829/

(038) 260 00 29

info@praktijkkarish.nl