Coachingspraktijk Jij Eerst bestaat vijf jaar

Partnerbijdrages

Corinne Plattel, geïnspireerd door een levendig leven aangevuld met vakkennis, runt met passie haar praktijk ?Jij Eerst. Succesvol met je hart!'. Naast particuliere coaching biedt ze ook bedrijfscoaching. Sinds twee jaar is coach Corinne actief in verschillende bedrijven.

Bas Autowas is daar één van.

?Klantenbinding begint met verbinding in het bedrijf; van binnen naar buiten?, aldus Corinne. ?Het is mooi om te zien dat mensen in hun kracht komen en beter gaan functioneren. Ook het team krijgt meer inzicht in elkaar en er is meer openheid ontstaan. In combinatie met beleidsadvies blijft het bedrijf fris en kan het meebewegen op ontwikkelingen, in- en extern. Juist omdat ik iets buiten het bedrijf sta, blijf ik met een frisse blik kijken. Tegelijkertijd zorgt de binding met het bedrijf dat ik kan coachen, gericht op de specifieke behoeften van Bas Autowas. Een win-win situatie.?

Bij Jij Eerst leren de deelnemers in veiligheid te voelen wie ze echt zijn, los van verwachtingen, overtuigingen en aannames van wie of wat dan ook om hen heen. Ze leren zich los te maken van deze dingen, die veelal in het verleden liggen. Corinne: ?In plaats van ons dol te denken, komen de deelnemers bij Jij Eerst weer in verbinding met zichzelf. Ze leren voelen en minder oordelend naar zichzelf te kijken. Doordat mensen een betere relatie opbouwen met zichzelf, verbetert de relatie met de ander ook.?

Jij Eerst

Wilhelm Röntgenstraat 6a
8013 NE Zwolle

06-442 77 789

www.jijeerst.nl

 

Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30
Afbeelding
Hogeschool KPZ vervangt bindend studieadvies door doorstroomnorm Algemeen 24 apr, 14:13