Afbeelding

Ontdek de kracht van magnesium

Partnerbijdrages

?Magnesium is onmisbaar voor een goede spierwerking én het helpt vermoeidheid te verminderen?, laat G&W weten. ?We realiseren ons vaak onvoldoende wat bepaalde stoffen voor ons lichaam betekenen.?

De onmisbaarheid van voldoende inname van magnesium is daar volgens de gezondheidswinkels een goed voorbeeld van. ?Het RIVM verricht constant onderzoek onder de samenleving om het voedingsadvies aan de Nederlandse burger te verbeteren. Tijdens de laatste studie stelde het RIVM vast dat 20 tot 30 procent van de volwassenen minder magnesium via voeding binnenkrijgt dan gemiddeld wordt aanbevolen. Magnesium komt van nature voor in groene groenten, peulvruchten, fruit, noten, granen en zuivel, maar ook in drinkwater. Met het innemen van twee magnesiumtabletten (400 mg.) per dag is men verzekerd van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid magnesium.?

Magnesiumtabletten, Magnesium Badvlokken en Magnesium Olie Spray zijn verkrijgbaar bij de G&W GezondheidsWinkel  Zwolle aan de Vispoortenplas 2 en G&W GezondheidsDrogist Schuttelaar aan de Luttekestraat 23 in Zwolle.