Afbeelding

Reuvers Sport biedt hockeyers Adidas-collectie

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Het merk Adidas staat de laatste jaren op nummer één bij hockeyers. Het merk is sinds kort ook in Zwolle verkrijgbaar bij Reuvers Sport aan de Assendorperstraat.

?We voeren een groot deel van het assortiment van Adidas?, vertelt Marco Reuvers. ?Zowel sticks als de schoenenlijn bieden we nu aan. Voor de kleding wachten we nog even totdat de collectie van 2016 binnenkomt.? Adidas loopt voorop in de hockeysport en ook veel spelers uit de Nederlandse teams maken gebruik van het populaire merk. Reuvers: ?Het ziet er flitsend uit en is kwalitatief goed. Verder heeft Adidas de lowbow van de stick iets veranderd, wat ook veel spelers prettig vinden.? Dat de uitbreiding van de collectie met Adidas bij Reuvers Sport populair is, blijkt wel uit de Facebook win & share-actie die in korte tijd meer dan tienduizend keer werd gezien.

Voor hockeyers die tevens geïnteresseerd zijn in andere merken, heeft Reuvers Sport ook Reece kleding, sticks, tassen en accessoires en sticks en sticktassen van Grays in het assortiment. Eveneens prijst Reuvers de schoenen van Asics aan. ?Dit merk maakt haar schoenen goed functioneel voor de sport waarvoor je ze nodig hebt.? De sportspeciaalzaak in Assendorp heeft verder de clubkleding van HC Zwolle op voorraad, met uitzondering van het thuisshirt.

Sporters zijn met name ook voor voetbal, indoorsporten, zwemmen en tennis bij Reuvers Sport aan het juiste adres. ?Klanten worden hier nog persoonlijk geholpen en verdwalen niet in een enorme zaak?, besluit de eigenaar.

Reuvers Sport

Assendorperstraat 126

8012 CC Zwolle

(038) 421 66 75

www.reuverssport.nl