Afbeelding

Dynamic Shield voor vernieuwde Mitsubishi Outlander

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Mitsubishi Motors is begonnen met de verkoop van de vernieuwde Outlander. De grootste uiterlijke wijziging is dat de auto nu is voorzien van het nieuwe ?dynamic shield' front design. Onderhuids onderging het model eveneens diverse wijzigingen.

In totaal werd de SUV op meer dan honderd punten aangepast. Zo daalde bijvoorbeeld de CO2-uitstoot van de 2WD benzineversie met maar liefst 11 g/km, terwijl de wegligging van de 2.2 DI-D 4WD automaat-versie naar een hoger niveau is getild dankzij Super All Wheel Control. De prijzen beginnen bij 31.490 euro.

Het ?dynamic shield'-design van de Mitsubishi Outlander zorgt voor een onmiskenbaar krachtige uitstraling. Het exterieur valt op door de geheel nieuwe voorzijde, de sierlijsten aan de onderzijde van de portieren en de zwarte spatbordranden. Ook nieuw zijn de two-tone 18-inch lichtmetalen wielen die specifiek voor de Outlander zijn ontworpen.

Het rijcomfort voldoet aan de hoogste verwachtingen. Krachtige motoren, soepele transmissies en een uitgebalanceerd onderstel vormen hiervan de basis. Het comfort is verder verhoogd door grondig verbeterde geluidsisolatie en vernieuwde stoelen. Aanpassingen aan de wielophanging en stuurinrichting resulteren in een betere wegligging en stuurrespons. Alle versies zijn vanaf modeljaar 2016 standaard uitgerust met LED-dagrijverlichting. Dat geldt ook voor het vernieuwde stuurwiel met pianozwarte accenten, het Mitsubishi Multi Communication Systeem (MMCS) met navigatie en een automatisch dimmende binnenspiegel. Vanaf de Executive Edition zijn de nieuwe LED-koplampen standaard. Op de Instyle 4WD versies worden de inzittenden in de vernieuwde Outlander voortaan bijgestaan door Forward Collission Mitigation, Adaptive Cruise control en Lane departure warning

Frans Borgmeijer b.v.
Molenland 3

8024 AL Zwolle

(038) 333 70 40

www.fransborgmeijer.nl

 

Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 13 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 17 uur geleden