Buurtsport Festival Diezerpoort

· leestijd 1 minuut Sport

ZWOLLE - Op zondag 27 september vindt het BuurtSport Festival Diezerpoort plaats. Tijdens dit festival kunnen inwoners van Diezerpoort kennis maken met verschillende sporten die in de wijk worden aangeboden. Er zijn activiteiten voor kinderen, jongeren, volwassenen en senioren.

Tussen 14.00 en 17.00 uur wordt de parkeerplaats bij de Beukenstraat 83 omgedoopt tot een gezellig festivalhart, met sportaanbod van Zwolse sportverenigingen, een Gratis Beweegplein van JOGG, kraampjes, muziek, een hapje en drankje en vooral veel gezelligheid. Om 14:30 komt wijkwethouder Nelleke Vedelaar langs om het festival feestelijk te openen. Het festival is gratis toegankelijk.

Het festival is de officiële kick-off van BuurtSport Diezerpoort. Binnen dit initiatief zijn de verenigingen Sportacrobatiek Zwolle, Advance Sports, Tafeltennis Zwolle en SV Zwolle voetbal betrokken. Deze verenigingen gaan wekelijks sportactiviteiten voor jong en oud aanbieden in de wijk. ?Het festival is een feestelijke kennismaking met BuurtSport Diezerpoort en speciaal bedoeld voor inwoners uit de wijk Diezerpoort. Inwoners mogen tijdens het festival zelfs meedenken en tekenen om een mooi logo voor BuurtSport Diezerpoort te ontwerpen. Kom met je hele familie langs en geniet van deze gezellige middag?, aldus Buurtsportcoach Dorien Vogel van SportService Zwolle.

BuurtSport Diezerpoort is een samenwerkingsverband tussen de verenigingen Sportacrobatiek Zwolle, Advance Sports, Tafeltennis Zwolle en SV Zwolle voetbal en partners SportService Zwolle, WIJZ, Travers en OBS De Springplank.

Tijdens het festival is meer informatie beschikbaar over het vervolgaanbod van BuurtSport Diezerpoort. Het aanbod is ook te vinden op de Facebookpagina van BuurtSport Diezerpoort.

Kaart van de gebieden in Overijssel en Gelderland getroffen door de overstromingen in 1825.
Nieuw project over de Overijsselse watersnoodramp van 1825 en de lessen hiervan voor het waterbeheer van de toekomst Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Theatervoorstelling over het geweten van de laatste secretaresse van Hitler te zien in Odeon Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
De Passerelle, de nieuwe duurzame loopbrug over het spoor, komt naar Zwolle: Aangepast bus- en treindienstregeling Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
112 Zwolle: Bestelbus knalt tegen een lichtmast: Bestuurder spoorloos 112 21 apr, 13:16
Afbeelding
Openluchtbad Zwolle opent deuren op Koningsdag: Voorverkoop tot en met 26 april Algemeen 21 apr, 12:08
Afbeelding
Saxofoonkwartet Quatro Saxophoni bij Theeschenkerij Oldeniel Algemeen 21 apr, 10:02