TWENTE PLAT IN OLDEBROEK

· leestijd 1 minuut Cultuur

Twentse Humor In Dorpshuis De Talter

TWENTE PLAT ZATERDAG 3 OKTOBER IN OLDEBROEK

Twente heeft al jarenlang een naam op te houden als het om de dialecthumor gaat. Toppers als Gait Oet`t Klooster, Toon Oet Oln`zel en De Wierdense Revue brachten door de jaren heen het publiek in vervoering met onvergetelijke conferences en heerlijke theatervoorstellingen.
En wat is het dan heerlijk, dat het gezelschap Twente Plat nu alweer 38 jaar lang deze prachtige Twentse humor in ere houdt volgens de allerbeste tradities van hun illustere voorgangers.

Ook in het seizoen 2015/ 2016 brengt Twente Plat weer een gloednieuwe voorstelling, waarin alle ingrediënten terug te vinden zijn, die de Twentse humor zo aanstekelijk maakt. Heerlijke conferences, prachtige liedjes en sprankelijke sketchen worden aaneen geregen tot een bont programma, waarin de gulle lach voorop staat. Twente Plat is, evenals z`n illustere voorgangers, keigoed in het neerzetten van dolkomische typetjes en in het nieuwe programma passeren dan ook een aantal knotsgekke figuren de revue. Zoals de hartsvriendinnen Aaltje & Trijntje, die het opnieuw in het vet krijgen met hun mannen. En zoals Mans de beveiliger, die alweer het binnenhof onveilig maakt. Ondertussen gaat Tinus aan de slag als arts en blijkt al snel de schrik van zijn patiënten.

Twente Plat speelt opnieuw een oergezellig, onvergetelijk en avondvullend programma, waar het zeer goed toeven is. Op Zaterdag 3 Oktober komt de groep in Dorpshuis De Talter, Stouwdamsweg 4, Oldebroek, telefoon 0525 630999. De entreekaarten kosten ? 12.50 per persoon en zijn vanaf heden al in voorverkoop verkrijgbaar aan de zaal. Telefonisch reserveren kan ook. Bel dan met De Reserveerlijn onder telefoon 074 3841718 en Uw kaarten liggen vanaf 1 uur voor aanvang van de voorstelling voor U klaar aan de kassa. Aanvang van de voorstelling is 20.00 uur.
Haast U met de aanschaf van Uw kaarten, want de belangstelling is groot.

Kijk ook eens op www.twenteplat.com

VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 21 uur geleden
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 23 uur geleden