?Hart of longen' centraal bij bijeenkomst Longpunt

Partnerbijdrages

ZWOLLE ? ?Dokter is het mijn hart of zijn het mijn longen?' Dat is het thema dat op het programma staat bij Longpunt Zwolle op donderdag 24 september. Deze bijeenkomst wordt gehouden in samenwerking met de Hart & Vaatgroep.

Dr. W.M. Waskowsky, cardioloog Isala is de gastspreker deze middag. De organisatie: ?Hart-, vaat- en of longklachten komen regelmatig gelijktijdig voor. Het is niet altijd duidelijk wanneer klachten van het hart of de longen komen. De cardioloog legt deze middag uit waarom. Wie een hart-, vaat- of longziekte heeft, krijgt natuurlijk de nodige informatie en begeleiding van de huisarts of het ziekenhuis. Maar het omgaan met een vaak chronische ziekte omvat meer. Hoe gaat dat met de inname van medicatie? Hoe richt je je leven zo goed mogelijk in? Welke hulpmiddelen en instanties zijn er allemaal? En wat kan de omgeving voor je betekenen??

?Het is niet altijd duidelijk waar klachten vandaan komen. Wanneer zijn er klachten van het hart en wanneer zijn het de longen? Hoe signaleer en herken je de klachten, wanneer trek je aan de bel?

Wat kunt u als long en of hartpatiënt dan doen en bij wie kunt u terecht?? Dr. Waskowsky gaat hier uitvoerig over vertellen en men kan vragen stellen. Locatie: Nieuwe Haven, Burgemeester Vos de Waelstraat 1 in Zwolle om 14.00 uur.

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 21 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 22 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 22 uur geleden